English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Üye Girişi
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Son Makaleler
Facebook
Haber Bülteni
Ad Soyad :
E-Mail :
Kayabaşı Selanikliler Derneği talep etti, Başakşehir Belediyesi sözünü tuttu
Salı, 05 Temmuz 2016
Kayabaşı Selanikliler Derneği talep etti, Başakşehir Belediyesi sözünü tuttu
   Kayabaşı Selanikliler Derneği, geçtiğimiz Mart ayında çıkan yangın sonucu evi tamamen yanıp küle dönen Kayabaşılı Ayşe Duyal’ın yüzünü güldürdü. Kayabaşı Selanikliler Derneği’nin talebi üzerine Başakşehir Belediyesi’nin sıfırdan inşa ettiği prefabrik ev, içerisinde eşyaları ile birlikte geçtiğimiz haftalarda Ayşe Duyal’a teslim edildi.
 
   Geçtiğimiz Mart ayında Kayabaşı Mahallesi köy içinde bulunan Ayşe Duyal’a ait ahşap ev, sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın sonucu tamamen küle dönmüştü. Can kaybının yaşanmadığı yangından sonra olayın takibini büyük bir titizlikle yapan Kayabaşı Selanikliler Derneği yönetimi, vakit kaybetmeden Başakşehir Belediyesi ile temasa geçerek, Ayşe Duyal için yeni bir ev talebinde bulundu. Selanikliler Derneği’nin bu talebini geri çevirmeyerek ivedilikle çalışmaya koyulan Başakşehir Belediyesi, yanan binanın molozlarını temizleyerek son zamanlarda popüler olan prefakrik yapıdan oluşan 2+1 evin siparişini verdi. Bir buçuk aylık bir süre zarfında tamamlanan 2+1 odalı ev, geçtiğimiz haftalarda içerisinde eşyaları ile birlikte Ayşe Duyal’a teslim edildi.
 
   Evin tesliminden önce Kayabasimahallesi.com’a konuşan Başakşehir Belediye Başkanı Av. Mevlüt Uysal: “Değerli komşumuz Ayşe hanıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah bir daha böyle bir olay yaşatmasın inşallah. Biz Başakşehir Belediyesi olarak elimizden geldiği kadar bu tür mağduriyet yaşayan hemşehrilerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ayşe hanımın yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize.” Dedi. Yeni evinden son derece memnun olan Ayşe Duyal: "Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin, derneğimize ve Belediyemize teşekkür ederim" dedi.
 
Etiketler: Kayabaşı Selanikliler Derneği,prefabrik ev,yangın
Yorumlar
Yorum Yazın
İsim:
E-Mail:
Web site / Blog:
Mesajınız:
2 + 13 =