English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Üye Girişi
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Son Makaleler
Facebook
Haber Bülteni
Ad Soyad :
E-Mail :
Meral Akşener Derneğimizi Ziyaret Etti
Perşembe, 09 Temmuz 2015
Meral Akşener Derneğimizi Ziyaret Etti

   Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Meral Akşener, bugün Kayabaşı’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Akşener, Kayabaşı'nda katıldığı düğün merasiminde, evlenen çiftle hatıra fotoğrafı çektirdi.

   Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Meral Akşener, Bugün Kayabaşı’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Akşener, 7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala bölgesinde yaptığı yoğun seçim çalışmalarına kısa bir ara verip, Başakşehir’e bağlı Kayabaşı Mahallesi’nde yaşayan Selanikli hemşehrilerini ziyaret etti.

   Akşener’i Kayabaşı Selanikliler Dernek Başkanı İsmail Yıldız ve Kayabaşılı hemşehrileri karşıladı. Kayabaşı Selanikliler Derneği’ni de ziyaret eden Meral Akşener, Selanikli hemşehrileri ile bol bol sohbet edip, çay içti. Kendisi de Selanikli olan Akşener’in, Selaniklilerle hasret giderdiği Kayabaşı ziyaretinde, Kayabaşı Selanikliler Derneği Basın sorumlusunun ‘Köyüne hoş geldin mari’ şeklinde karşılamasına Meral Akşener’in attığı sevinç dolu kahkahası, görülmeye değerdi.

   Akşener, ardından Kayabaşı’na gelişinin esas nedeni olan Hilal-Oğuz çiftinin düğününe katıldı. Düğün evini de ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Akşener, genç çifte mutluluklar dileyerek, ailesine de hayırlı olsun temennisinde bulundu. Damadın ailesine takısını bizzat kendi eliyle takdim eden Akşener, gelin arabası konvoyunun önünü keserek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Akşener, Kayabaşı sakinlerinin yoğun ilgi ve sevgi selinin ardından başka bir programa yetişmek üzere Kayabaşı’ndan ayrıldı.

RESİMLER İÇİN TIKLAYIN!

KASELDER / BASIN

Etiketler: Merak Akşener,Kayabaşı,Selanik,Selanikliler,Dernek,Derneği,Ziyaret
Yorumlar
Yorum Yazın
İsim:
E-Mail:
Web site / Blog:
Mesajınız:
34 + 24 =